17 березня 2008 р.

Слабкість

Інколи прояв слабкості може стати першим кроком до того, щоб зробити себе значно сильнішим. Коли відходиш від своїх поглядів, послаблюєш самодисципліну, то можеш зробити те, що б ніколи не зробив зазвичай. Але зробивши скажемо так, якись негідний та слабохарактерний вчинок в тебе з"являється неймовірно цінна можливість. Ти отримав величезний досвід, який дозволяє тобі зрозуміти чому люди здатні на настільки безглузді дії. А розуміння дає тобі можливість прощати. В свою чергу вміння прощати, найцінніша сторона людської натури.

1 коментар:

Vitaliy Vintonyak сказав...

Прояв слабкості і "відійти від своїх поглядів" - це не одне і теж. Послабити самодисципліну - це теж аж ніяк не прояв слабкості. Це тактичний хід, наслідком якого буде success в майбутньому (або, по крайній мірі, очікується). Хіба ж ти можеш порівняти прояв слабкості (це спонтанне!!!(три) пудання в штани) з заплановаю!!!!(чотири) дією?!
До речі, про прощати...
Люди кажуть, щоб оцінити людину потрібно 4 речі: подивитися, як людина одіта, що людина робить, що людина говорить і як вона це говорить.
Нікого (і ніколи) не хвилює чому людина зробила саме так, як зробила... все і всіма оцінюється по факту.
Навіть якщо ти і розумієш, що людина слабка, тому і чинить так, хіба це привід для прощання?! А де каяття?